Pět z pěti. Asensio skóroval i při debutu v Supercopě

Marco Asensio (© as.com)

Když Marco Asensio hraje svůj první zápas za Real Madrid v některé ze soutěží, automaticky to znamená, že vstřelí branku.

V minulé sezóně zasáhl 21letý křídelník nejprve do utkání evropského Super Cupu proti Seville a úžasnou střelou z dálky vymetl šibenici. Ligový debut přišel hned v prvním kole Primera División 2016/2017 a brankáře Realu Sociedad překonal na Anoetě elegantním obloučkem. První start, první gól, to platilo pro Asensia i v Copa del Rey. Pravda, jeho gól do sítě Culturalu tentokrát příliš krásy nepobral, ale na to se historie neptá. Také vstup do Ligy mistrů si osladil brankou, odnesla to polská Legia.

Další výzvou bylo skórovat při debutu v Supercopě. To se Marcu Asensiovi povedlo ve včerejším mači na Camp Nou, výhru Realu Madrid nad Barcelonou v poměru 3-1 pečetil jako střídající hráč v poslední minutě. "Mám radost, že se mi povedlo skórovat při debutu v další soutěži, ale důležité je, že jsme zvítězili. Výsledek je dobrý, musíme ho však potvrdit i v odvetě. Ještě není hotovo," prohlásil šťastný střelec.

Pět z pěti. Poslední soutěží, která mu chybí k završení stoprocentní a jedinečné bilance, je Mistrovství světa klubů, jehož se Blancos zúčastní v prosinci.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace