Plán B, když selže Coutinho? Dybala, Griezmann nebo Lemar

Thomas Lemar (© sport.es)

Yahoo Sports včera informovalo, že Liverpool přistoupil na prodej Philippa Coutinha do Barcelony za 160 milionů eur. Jenže dnešní novinky naopak říkají, že k dohodě mezi oběma kluby je stále daleko. Vedení Katalánců tak začíná vymýšlet plán B.

Coutinho zůstává prioritou, avšak čas do konce přestupového období se rychle krátí a Barcelona musí začít zvažovat i jiné možnosti. Těmi jsou podle deníků Sport a El Mundo Deportivo Paulo Dybala, Thomas Lemar a Antoine Griezmann.

Jako nejméně pravděpodobný se jeví posledně jmenovaný. Griezmann má v Atléticu výkupní klauzuli 200 milionů eur a Madriďané jej chtějí udržet, neboť kvůli trestu mohou přivádět posily až od ledna 2018. A odchod Griezmanna by byl hodně citelným oslabením ambiciózního celku.

Argentinský reprezentant Dybala je prozměnu tahounem Juventusu, Starou dámu by ale podle informací médií mohla obměkčit cifra okolo 100 milionů eur. Třiadvacetiletý útočník je navíc na radaru Barcelony už několik let a i během posledních měsíců se na něj měli Blaugranas vyptávat.

Naopak novým jménem, pokud jde o možnou cestu směrem na Camp Nou, je Thomas Lemar. Francouzský reprezentant ve službách Monaca je z celého tria s 21 lety nejmladší, zároveň se jeví jako posila, k níž vede nejsnažší cesta, a to pokud jde o ochotu klubu ho uvolnit i cenu. Monaco je údajně připravno naslouchat nabídce okolo 80 milionů eur. Podle Sportu už vedení Barcelony kontaktovalo samotného hráče i klub a v obou případech se setkalo s pozitivní reakcí.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace