Potvrzeno, De Gea přestoupí do Manchesteru United

David de Gea (©atleticofans.com)

Sir Alex Ferguson dnes ukončil spekulace a potvrdil, že náhradou za Edwina van der Sara se stane David de Gea z Atlética Madrid.

Talentovaný španělský mladík byl s Rudými ďábly spojován již delší dobu. Mluvilo se také o Neuerovi ze Schalke nebo Stekelenburgovi z Ajaxu. Nakonec se Fergie rozhodl vsadit na teprve 20letého brankáře z Atlética Madrid. Podle informací Skysports je dohoda na stole a Manchester United zaplatí Atléticu částku okolo 21 miliónů eur plus další bonusy.

Alex Ferguson k tomu řekl: "Sledujeme Davida již nějakou dobu a nakonec jsme se rozhodli jej získat. Je to mladý brankář, velmi rychlý, s vyrovnanými výkony. Je to vynikající náhrada za Van der Sara."

"Hledali jsme někoho podobných kvalit, k velkým přednostem Van der Sara vždycky patřil klid a dobré organizační schopnosti. V tomto jsou si David a Edwin velmi podobní," dodal manažer anglického mistra.

Můžeme tedy očekávat, že se přestup uskuteční v nejbližších hodinách, maximálně dnech. A nepůjde o jedinou operaci směrem ven ze strany Madriďanů, klub naslouchá nabídkám za Diega Forlána, úmysl opustit stadion Vicente Calderóna vyjádřil také další útočník Kun Agüero.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace