Pozdní příchod i pytle na odpadky. Fanoušci Málagy a Las Palmas chystají protesty

Fanoušci Málagy (© marca.es)

Málaga je prvním jistým sestupujícím a Las Palmas ji na cestě do Segundy brzy doplní, což těžce nesou fanoušci obou klubů. V dnešních zápasech proto chystají protesty.

"Tribuna bude v úvodních minutách zápasu proti Realu Sociedad prázdná na protest proti vedení a nedostatku profesionality hráčů i trenérů. Prosíme všechny fanoušky Málagy, aby se k protestu přidali," oznámila část příznivců Andalusanů. Na stadion se fanoušci chystají přijít s pětiminutovým zpožděním. Zároveň ale vyzývají ke koupi sezónních vstupenek i na nadcházející rok v Segundě. Cílem je získat 25 tisíc abonentů.

Rušno bude také na Gran Canarii. Las Palmas mají už jen matematickou možnost záchrany a i o tu mohou v případě prohry s Alavésem přijít. Proto příznivci žlutomodrých chystají akci namířenou zejména proti vedení klubu, a to formou černého oblečení a rozdáváním pytlů na odpadky, které umístí na volné sedačky na stadionu.

Fanoušci pojmenovali iniciativu "Primera do koše".

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace