STABLE 3.20.0

Práce na Anoetě pokračují. Na novou sezónu by měl být stadion připraven

Současný stav Anoety (© as.com)

Real Sociedad odehrál o víkendu poslední utkání letošní sezóny na Anoetě, nyní čekají stadion týdny a měsíce intenzivních prací na rekonstrukci s cílem, aby byl stánek baskického celku připraven na nový ligový ročník.

Modernizace stadionu v San Sebastiánu začala před rokem, což si pro celou aktuální sezónu vyžádalo snížení kapacity. Včera se začalo s nejdůležitější fází, a sice zapuštěním hrací plochy několik metrů pod současnou úroveň, díky čemuž bude odstraněna atletická dráha, což vytvoří prostor pro rozšíření tribun.

Pokud se stavební firmě podaří dodržet stanovené termíny, měl by se na Anoetu vrátit fotbal v září. Real Sociedad podle všeho požádá vedení La Ligy, aby první dva či tři zápasy ročníku 2018/2019 odehrál na hřištích soupeřů a tím získal více času.

V říjnu začne závěrečná část spojená s demolicí severní tribuny, která bude postavena znovu. Následně se Anoeta dočká nové střechy a fasády. Rekonstrukce v hodnotě 50 milionů eur by měla být kompletně dokončena ve druhé polovině roku 2019.

Podívejte se, jak vypadá Anoeta k dnešnímu dni...

... a jak by měla vypadat v roce 2019, kdy bude rekonstrukce kompletně dokončena:

Kdo dnes slaví

Dnes nikdo nic a proto, abychom Ti mohli příště popřát, vyplň svoje jméno a datum narození v osobním profilu :-)

Kdo je na webu

Stránky si prohlíží celkem 1 uživatel

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Předchozí 1 2 3 22 Následující
@aimar21 Třeba si jen udělal díru do sedačky, aby nemusel o poločase vstávat.
btw docela respekt tomu zbrojovakovi, co to prones na stadion *2*
@Kily klub sedi, vek cca taky, ale pritomnost na stadionu vylucuje, ze by to byl ace *2*
@aimar21 Už to tak vypadá no*5*
@Carlitos klidne to cely rozpustte, nemam s tim problem *2*
Předchozí 1 2 3 22 Následující

Top plkálisti dnes

Carlitos 1
Floren.Perez 1
Pablito 1
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace