Preview: Atlético - Arsenal

Atlético bude spoléhat na své útočné duo (© marca.es)

Fotbalisté Atlética se dnes pokusí přetavit dobrý výsledek z prvního utkání semifinále Evropské ligy z půdy Arsenalu v postup do finále soutěže.

V Londýně se oba celky rozešly smírně 1-1. Důležitost resultátu ze strany Atlética podtrhuje fakt, že osmdesát minut strávili Španělé v početní nevýhodě po vyloučení Vrsaljka.

Krajní obránce tak dnes bude kvůli trestu absentovat a zranění nepustí do hry ani jeho případného náhradníka Juanfrana, což znamená, že se na post pravého beka stáhne Thomas. Dobrá forma by měla vynést další start od první minuty Vitolovo, zbytek základní jedenáctky se očekává obvyklý, tedy s Costou a Griezmannem v útoku.

Ani na straně hostů se nedají předpokládat žádné převratné novinky. Lacazette, jenž dělal obraně Atlética v prvním mači největší problémy, nebude chybět. Elneny je na marodce a Aubameyang nemohl být zapsán na soupisku.

Utkání, jehož výkop je pět minut po deváté večerní hodině, bude řídit italský arbitr Gianluca Rocchi.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace