Preview: Barcelona - Olympiakos

Splní Barcelona roli favorita? (© marca.es)

Mužstvo Barcelony má možnost jednou nohou nakročit do play-off Ligy mistrů, a to za předpokladu, že dnes splní roli favorita proti řeckému celku Olympiakos Pireus.

A přestože Olympiakos má v kádru některá zajímavá jména, fanoušci La Ligy jistě poznají Carcelu či Alberta Botíu, papírové předpoklady mu dnes nedávají valné šance na bodový zisk.

Zvláště když Barcelona pokračuje ve skvělé formě v lize i Lize mistrů, byť v domácí soutěži o víkendu poprvé ztratila, a sice remízou na Metropolitanu. V milionářské soutěži jsou Katalánci stoprocentní a bez inkasované branky. Pozornost bude tradičně upřena na Lionela Messiho, který má na dosah 100. evropský gól.

Dembélé, Rafinha, Arda Turan se v nominaci neobjevují, stejně tak Jordi Alba, jenž z ní vypadl na poslední chvíli. Očekává se, že Ernesto Valverde udělá v základní sestavě drobné úpravy, což by mohlo znamenat více minut pro Digneho, Sergi Roberta či Deulofeua.

Úvodní hvizd zazní z píšťalky Skota Williama Colluma ve 20:45.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace