Preview: Başakşehir - Sevilla

Hráči Sevilly věří v úspěch (© as.com)

Sevillu ještě před startem ligové sezóny čeká důležitý zápas v Turecku, a sice souboj 4. předkola Ligy mistrů proti Başakşehiru.

Pro Andalusany půjde o první soutěžní duel nové éry, která začala odchodem klíčového muže klubu Monchiho, podle mnohých nejlepšího sportovní ředitele ve Španělsku, do AS Řím.

Sevilla je v dvojutkání favoritem a věří, že se nebude opakovat rok 2010, kdy šla ve stejné pozici do duelu s Bragou a nečekaně to byli Portugalci, kdo postoupil. Corchia, Kjær, Pizarro, Muriel, Nolito a navrátilci Banega a Jesús Navas jsou posily, které by měly pomoci, aby se noční můra neopakovala. Dnes nastoupí v základní sestavě podle všeho jen Banega a Nolito. Chybět nebude pilíř záložní řady N'Zonzi, kolem něhož stále krouží slavný Juventus.

V jedenáctce Başakşehiru, 150. celku klubového žebříčku UEFA, v němž Sevilla patří 6. pozice, nebude chybět útočník Adebayor, fanouškům nejznámější jméno. Velký pozor si obrana hostů bude muset dávat na srbského křídelníka Edina Viscu.

Zápas začíná ve 20:45, rozhodčím bude Francouz Clément Turpin.

Pravděpodobné sestavy:

Başakşehir: Babacan; Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy; Emre, Tekdemir, Visca, Mossoro, Elía a Adebayor.

Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Pareja, Lenglet, Escudero; N'Zonzi, Banega, Krohn-Dehli, Correa, Nolito a Ben Yedder.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace