Preview: Bayern Mnichov - Real Madrid

Benzema a Asensio bojují o místo v útoku (© marca.es)

Po včerejším skvělém představení Liverpoolu proti AS Řím dnes přijde řada na druhou semifinálovou dvojici Ligy mistrů. Bayern Mnichov v bitvě velkoklubů hostí Real Madrid.

Oba soupeři se setkávají již po pětadvacáté. Jejich rivalita začala v černobílých časech a v posledních sezónách opět ožila, a to v krásných barvách pro Real Madrid, který Bavory v letech 2014 a 2015 vyřadil. Jako obvykle je těžké hledat favorita, šance jsou padesát na padesát.

Špatnou zprávou pro zástupce Bundesligy je absence Vidala. Chilana nahradí v sestavě James Rodríguez, jenž je v klubu na hostování právě z Realu Madrid. To by se brzy mohlo změnit v trvalý přestup, kolumbijský záložník je v Mnichově spokojený. Pozornost bude věnována také Lewandowskému, jenž je spojován s možným přesunem opačným směrem. Při zranění Neuera opět nastoupí v brance Ulreich.

V jedenáctce Realu Madrid se řeší zejména složení útoku. Neproduktivního Benzemu i nepřesvědčivého Balea by mohl vytlačit Asensio či Lucas. Zbytek týmu bude klasický, Zinédine Zidane v klíčových zápasech nerad sahá do obvyklého složení.

Výkop je ve 20:45, rozhodcovský dres oblékne Björn Kuipers z Nizozemska.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace