Preview: Chelsea - Atlético

Chelsea versus Atlético (© marca.es)

Atlético čeká v Lize mistrů těžký zápas na stadionu Chelsea a stále má šanci v Lize mistrů přezimovat, byť by se musel naplnit hodně překvapivý scénář. Ale kdy jindy věřit v zázraky než v době blížících se Vánoc?

Madriďané mají zajištěné třetí místo a s ním spojenou vstupenku do Evropské ligy, ztracená ale není ani druhá příčka, která zaručuje postup do další fáze nejprestižnější klubové soutěže. Aby jí dosáhlo, musí Atlético na Stamford Bridge zvítězit a ještě doufat v bodový zisk Karabachu na půjdě AS Řím.

Dobrou zprávou pro Diega Simeoneho je vyprázdněná marodka, kouč španělského klubu tak musí oželet jen služby krajního beka Juanfrana. Do formy se v posledních týdnech dostal do té doby nevýrazný Antoine Griezmann. Právě na jeho umění budou Los Colchoneros spoléhat.

David Luiz je mezi zraněnými Chelsea, která nenastoupí bez motivace, na dosah na první místo ve skupině. Londýňané navíc byli prvními, kdo dokázal dobýt nový stadion Atlética Wanda Metropolitano.

Čas výkopu je 20:45, rozhodcovský dres oblékne Nizozemec Danny Makkelie.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace