Preview: Chelsea - Barcelona

Chelsea versus Barcelona (© marca.es)

Barcelona, jeden z hlavních favoritů na celkový triumf, vstupuje zápasem na Stamford Bridge do vyřazovací části Ligy mistrů.

Jako již tradičně v zápasech proti Chelsea se očekává napínavá podívaná, které by nemělo chybět vůbec nic. Vzájemné duely v minulosti přinesly řadu krásných zážitků, jako tomu bylo v případě postupové trefy Andrése Iniesty, i kontroverzí, které se řešily dlouho po konečném hvizdu. Rozhodčí Øvrebø by mohl vyprávět...

Zajímavostí je, že Lionel Messi se ještě nedokázal proti Chelsea prosadit. A to ani z pokutového kopu v roce 2012, kdy Barcelona na Angličany nestačila. Argentinec nebude chybět ani dnes. Jedinou absencí tak je vykartovaný Semedo, nastoupit nemůže dle regulí UEFA ani Philippe Coutinho, jenž letos již nastoupil v soutěži za Liverpool.

V nominaci Chelsea nechybí někdejší Messiho spoluhráči Cesc a Pedro, v základní sestavě se objeví podle všeho jen první jmenovaný. David Luiz a Bakayoko jsou na marodce. Morata a Giroud bojují o místo na hrotu. Thibaut Courtois je dalším známým jménem, Messi jej nepřekonal už v osmi zápasech. Změní se to dnes?

Na to se začne psát odpověď ve 20:45, na fair-play bude dohlížet Turek Cüneyt Çakır.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace