Preview: Inter Milán - Barcelona

Kapitánská páska proti rasismu (© as.com)

Barcelona už v základní skupině Ligy mistrů potřebnou práci odvedla, proti Interu Milán může nastoupit bez tlaku.

Ať totiž bude výsledek jakýkoliv, na postupu Katalánců z prvního místa skupiny nic nezmění.

Toho využil Ernesto Valverde, aby dal volno některým oporám. Konkrétně jde o Lionela Messiho, Gerarda Piquého a Sergi Roberta. Základní sestava nebude mít mnoho společného s tou, která na trávníku řádí v posledních týdnech. Hráči jako Todibo, Vidal, Ansu Fati nebo Carles Pérez budou mít možnost trenérovi ukázat, že si zaslouží větší vytížení. 

Zatímco Barceloně už o nic nejde, Inter naproti tomu hraje o vše. Na druhém místě tabulky má totiž stejně bodů jako Borussia Dortmund, která se představí doma proti pražské Slavii. I fanoušci Barcelony budou zvědaví zejména na výkon Lautara, jenž je tipován jako možná posila španělského celku.

Zápas začne v 21 hodin pod dohledem rozhodčího Björna Kuiperse. Zajímavostí je, že kapitáni nastoupí s páskami proti rasismu. Jde o reakci na titulek deníku Corriere dello Sport, který souboj Lukakua se Smallingem v rámci nedávného utkání mezi Interem Milán a AS Řím označil za "Black Friday", což vyvolalo velkou kontroverzi.

Zajímáte se o dění v klubu FC Barcelona podrobněji? Navštivte náš spřátelený portál FCBarcelona.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace