Preview: Juventus - Real Madrid

Higuaín a Benzema v době, kdy spolu působili v Realu Madrid (© marca.es)

Juventus a Real Madrid se opět střetávají v Lize mistrů, tentokrát již ve čtvrtfinále, jehož první střetnutí se odehraje na Allianz Stadium.

Mnozí ještě mají v paměti loňské finále soutěže v Cardiffu, kde Real Madrid díky skvělé druhé půli zdolal Starou dámu jasně 4-1. Dnes se ale začíná od nuly a jako první si výhody domácího prostředí užije Juventus.

Role favorita je přiřknuta Madriďanům, kteří sice v lize nezáří, ale v kontinentální soutěži si vedou náramně a patří mezi hlavní favority na zisk trofeje. Pokud by se jim to podařilo, bylo by to již potřetí v řadě, což by byla těžko napodobitelná událost. S odpočinutým Cristianem Ronaldem, jehož forma v posledních týdnech a měsících graduje, a s jedinou vynucenou absencí v podobě Nacha, nemusí Zinédine Zidane řešit žádné potíže a otazníky při skládání úvodní jedenáctky. Možná jediný post, který není jasný, je pravé křídlo. Asensio o něj bojuje s Balem.

Pjanić a Benatia jsou ztráty Juventusu, který ve skupině poznal sílu zástupců La Ligy, když se střetl s Barcelonou. V jedenáctce italského celku nebude chybět Gonzalo Higuaín, jenž stejně jako jeho bývalý spoluhráč Benzema na druhé straně musí odvracet kritiku od fanoušků. V poslední době zejména těch argentinských, kteří nemohou Pipitovi odpustit neproměněnou tutovku v zápase proti Španělsku, kterému nakonec Sampaoliho výběr podlehl 1-6.

Dnes se podobný výsledek neočekává, naopak to bude tvrdá bitva o každou možnost rozvlnit síť. Začne ve 20:45, mužem v černém bude Turek Cüneyt Çakır.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace