Preview: Liverpool - Atlético

Uspěje Atlético v městě The Beatles? (© marca.es)

Atlético odcestovalo do Liverpoolu, aby se na slavném Anfield Road střetlo v odvetě osmifinále Ligy mistrů s Kloppovým výběrem.

Madriďané mají dvojzápas dobře rozehraný, doma zvítězili 1-0 a dnes jim stačí k postupu i remízový výsledek či prohra o gól, pokud sami alespoň jeden vsítí.

Město slavné hudební skupiny The Beatles může Atlético poposunout k vytouženému úspěchu v Lize mistrů, ke kterému mělo blízko, přesto mu zatím uniká. To za předpokladu, že se Cholovi svěřenci poučí z loňské chyby, kdy rovněž šli do odvety s Juventusem ve výhodě, v Turíně ovšem vyhořeli a se soutěží se rozloučili.

V brance domácích nenastoupí Brazilec Alisson, jehož zastoupí Adrián. Všechny ofenzivní hvězdy jsou připraveny. Atlético nasadí tradiční jedenáctku, Liverpool působí v poslední době zranitelnějším dojmem než v první polovině sezóny. Dokáží toho Los Colchoneros využít?

Výkop je v 21 hodin, mužem v černém bude Nizozemec Danny Makkelie.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace