Preview: Manchester United - Sevilla

Uspěje Sevilla na Old Trafford? (© marca.es)

Sevillu čeká odveta osmifinále Ligy mistrů na hřišti Manchesteru United, kde sice Andalusané nebudou favority, ale v prvním vzájemném mači ukázali, že mohou hrát s Rudými ďábly vyrovnanou partii.

Old Trafford patří mezi nejslavnější místa na fotbalové mapě. Bude se dnes z pohledu Sevilly hrát v Divadle snů dramatické představení se šťastným koncem? O tom rozhodne devadesát napínavých minut.

Na Pizjuánu gól k vidění nebyl, což znamená, že španělskému zástupci stačí k přesunu do dalšího kola i jakákoliv gólová remíza. Vincenza Montellu trápí jen absence Jesúse Navase, z něhož udělal pravého beka. Na tento post by se tak mohl přesunout Escudero. Zbytek základní jedenáctky se zdá být jasný.

Manchester United postrádá více fotbalistů. Roli favorita se pokusí tým José Mourinha splnit bez Ibrahimoviće, Jonese, Roja, Blinda a Andera Herrery. Otazník visí nad startem záložníka Pogby, jenž se před pár lety pyšnil titulem nejdražší fotbalista světa.

Pro letošní sezónu ještě platí, že výkop je v tradičním čase 20:45, píšťalkou bude dění na trávníku usměrňovat Nizozemec Danny Makkelie.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace