Preview: Olympiakos - Barcelona

Olympiakos versus Barcelona (© marca.es)

Barcelona stojí před možností zajistit si postup do vyřazovací fáze Ligy mistrů, a to v případě, že v dnešním utkání na stadionu Olympiakosu zvítězí.

Říká se, že Řecko a Turecko jsou nejpekelnější místa v evropkém fotbale, pokud jde o tlak fanoušků na soupeře. Jenže díky trestům UEFA za nevhodné chování je nynější stav neporovnatelný s tím, co se na stadionech dělo dříve. Na Barcelonu tak čeká "jen" odlehčená verze inferna.

Pokud jde o čistě sportovní stránku, pak body potřebují více domácí, v případě další prohry by se jim totiž hodně vzdálila vidina play-off. Jedinou vynucenou absencí Lemonisova mužstva je brazilský útočník Sebá.

To Barcelona měla se skládáním nominace větší problém, neboť se musí obejít bez Iniesty, Rafinhy, Démbélého a Piquého, povolaní nebyli ani Arda Turan a Aleix Vidal, jejichž budoucnost leží mimo Camp Nou. Zvláštní bude zápas pro Ernesta Valverdeho, současný kouč Barcelony totiž dříve působil právě v Olympiakosu.

Výkop je ve 20:45, rozhodčím bude Angličan Anthony Taylor.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace