Preview: PSG - Real Madrid

Madriďané si vyzkoušeli Park princů (© marca.es)

Úterní večer bude pro fanoušky Realu Madrid hodně napínavý. Jejich mužstvo čeká nelehká odveta osmifinále Ligy mistrů na půdě PSG.

Z prvního utkání na Bernabéu veze do Paříže nadějný dvougólový náskok díky výhře 3-1, jenže forma Bílého baletu zůstává poněkud proměnlivá, a tak bude záležet, jakou tvář Zidanův výběr v Parku princů, kam míří jako stále úřadící král soutěže, ukáže.

Dobrou zprávou je pro příznivce i Zidana návrat střelecký formy Cristiana Ronalda. Portugalská hvězda nezazačala sezónu dobře, ale v posledních týdnech už opět pravidelně skóruje. I tentokrát ho v útoku budou doplňovat Benzema a Bale. Očekává se i účast dvojice záložníků Modrić a Kroos, oba zvládli nedělní i pondělí trénink a jejich zdravotní potíže jsou minulostí, stejně je tomu i u Marcela. Hosté tak nabídnou v Paříži své once de gala, tedy nejlepší možnou jedenáctku.

PSG touží konečně prorazit i v Lize mistrů, během minulého léta pro svůj cíl neváhalo obětovat stovky milionů eur. Potřebuje ale vyřadit obhájce trofeje, a to bez své největší hvězdy. Neymara čeká několikaměsíční odpočinek, což v plánech Unaie Emeryho nebylo. Brazilec je jedinou vynucenou absencí, zranění Mbappého je zažehnáno a mladý forvard nastoupí od první minuty.

Atraktivní střetnutí začíná v tradičních 20:45, mužem v černém bude Němec Felix Brych.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace