Preview: Qarabağ - Atlético

Qarabağ versus Atlético (© marca.es)

Atlético Madrid nabralo směr Baku, kde se ve třetím zápase základní skupiny C Ligy mistrů střetne s celkem Qarabağ FK.

Karabach je nováčkem soutěže, za což platí vysokou daň. Oba dosavadní zápasy prohrál s celkovým skóre 1:8 a také dnes mu patří role outsidera, který nemá co ztratit a může jen získat.

Atlético Madrid má na kontě jediný bod, což jej staví do pozice, kdy si nemůže dovolit podcenění soupeře a zaváhání. Los Colchoneros potřebují zvítězit a využít ztráty bodů Chelsea či AS, které čeká vzájemný duel.

Cholo Simeone netuší, jestli bude moci využít služeb Antoina Griezmanna a Kokeho, oba fotbalistá odcestovali se zdravotními potížemi a o jejich startu se rozhodne až před samotným výkopem. Juanfran a Vietto zůstali v hlavním městě Španělska.

Výkop je již v 18:00, hrát se bude na Olympijském stadionu v Baku, který byl soupeřem stánku Atlética Wanda Metropolitano v boji o finále Ligy mistrů v roce 2019, které nakonec UEFA přiřkla právě novému domovu Atlética. Rozhodčím bude Francouz Ruddy Buquet.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace