Preview: Real Madrid - Atlético

Super Cup (© marca.es)

Po Supercopě přichází řada na evropský Super Cup, v němž poměří síly madridští rivalové Real, vítěz Ligy mistrů, a Atlético, které triumfovalo v Evropské lize.

Jako obvykle se očekává vzrušující bitva, kterou ozvláštní hned několik otázek, na které se budou hledat odpovědi.

Jak si povede vylepšený tým Atlética, které podle mnohých sestavilo vůbec nejsilnější kádr ve své historii? Dokáže Real Madrid vítězit i po odchodu Cristiana Ronalda do Juventusu? Udrží si Antoine Griezmann po rušném létě formu? Jak vstoupí do sezóny, v níž mu bude konkurovat Thibaut Courtois, Keylor Navas? To jsou jen některé z nich.

Belgický brankář proti svým bývalým spoluhráčům nenastoupí a na debut v bílém dresu si bude muset počkat. První oficiální mač ve funkci naopak čeká Julena Lopeteguiho. Zinédine Zidane nastavil laťku hodně vysoko a kouč, který přišel od národního týmu, se jí pokusí vyrovnat. Kromě Courtoise bude postrádat i Valleja a další posilu Odriozolu. Na pozici uvolněnou přestupem Cristiana Ronalda se postaví Marco Asensio, zbytek mužstva bude shodný s tím z loňské sezóny.

Ani u Atlética se neočekávají velké změny. Od první minuty by mohl nastoupit Lemar, ale další nové tváře budou připraveny jako žolíci na lavičce, ať jde o Ariase, Rodriho, Gelsona či Kaliniće.

V současném formátu Super Cupu se střetávají soupeři z jednoho města vůbec poprvé. Učiní tak v estonském Tallinnu pod dohledem polského arbitra Szymona Marciniaka od 21 hodin.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace