Preview: Real Madrid - Borussia Dortmund

Real Madrid versus Borussia Dortmund (© marca.es)

Zahálet se nebude ani v základní skupině H Ligy mistrů, kde si to Real Madrid rozdá v mači s Borussií Dortmund.

Očekává se útočných 90 minut, byť ne tak vzrušujících a dramatických, jak původně los sliboval. Skupina H nakonec měla k vyrovnanosti daleko a Real Madrid má jistotu postupu z druhé pozice bez šance přeskočit první Tottenham, Borussia už nemůže aspirovat na pokračování v Lize mistrů a jen doufá v přesun do Evropské ligy ze třetího místa.

Přesto i Real Madrid má motivaci dnes uspět. Zápas, do něhož může nastoupit uvolněně, znamená dobrou šanci zejména pro trápící se útočné duo Cristiano Ronaldo a Benzema, jak přilepšit svému gólovému kontu a střeleckému sebevědomí. Gareth Bale, Toni Kroos a Dani Carvajal nenastoupí, naopak Asensio je po drobném zranění fit.

Borussia bude klasicky zlobit nejvíce prostřednictvím Aubameyanga, německý celek však trápí početné absence. Zagadou, Piszczek, Durm, Götze, Rode, Reus, Castro, Philipp, Isak a Toljan nejsou Boszovi k dispozici.

Úvodní hvizd zazní ve 20:45 z píšťalky českého arbitra Pavla Královce.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace