Preview: Real Madrid - Tottenham

Real Madrid versus Tottenham (© marca.es)

Největší pozornost hracího dne Ligy mistrů poutá souboj na Bernabéu, kde poměří síly fotbalisté Realu Madrid a Tottenhamu, a to v rámci skupiny H.

Ta se zatím vyvíjí jednoznačně. Dnešní soupeři mají plný počet šesti bodů, Borussia Dortmund a APOEL na první úspěch čekají. Z toho plyne, že vítěz úterního klání udělá velký krok směrem k play-off.

V Madridu samozřejmě věří, že to budou domácí, jejichž ligové výkony sice stále vzbuzují určité rozpaky, v Lize mistrů je to ale jiná písnička. Proti bývalému zaměstnavateli nenastoupí zraněný Gareth Bale, mimo hru jsou i Kovačić a Dani Carvajal, u něhož je i nadále sledován vývoj po problémech se srdcem. Na pravém kraji obrany ho zastoupí tentokrát Nacho, mladík Achraf bude připraven na lavičce. Zinédine Zidane pošle do hry to nejlepší, co má k dispozici, žádné šetřetní hráčů se konat nebude.

Tottenham postrádá vykartovaného Dele Alliho, na marodce jsou N'Koudou, Dembélé, Wanyama a Davies. Keylora Navase, jenž se stihl oklepat ze zranění z reprezentace, by měl nejvíce zaměstnavát výtečný útočník Kane, který je mimochodem spojován se zájem Realu Madrid...

Atraktivní střetnutí má výkop ve 20:45, aby se dodržovala pravidla, bude sledovat Polák Szymon Marciniak.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace