Preview: Sevilla - Manchester United

Stadion Sevilly (© marca.es)

Také ve středečním programu osmifinále Ligy mistrů bude k vidění španělský zástupce, a sice Sevilla, kterou čeká nelehký úvodní duel proti Manchesteru United.

Je to právě anglický celek, kdo je ve dvojzápase favoritem, ale každé utkání začíná za stavu 0-0 a Sevilla touží po trofejích z Evropské ligy uspět i v milionářské soutěži.

Naději dává Andalusanům fakt, že Rudí ďáblové už nejsou v Evropě takovým pojmem, jako tomu bylo v minulosti. Mužstvo José Mourinha prochází rekonstrukcí, kterou se však nedaří úspěšně dokončit. I přes absence Blinda, Ibrahimoviće či Fellainiho má ovšem stále k dispozici skvělý kádr. Od De Gey přes Martiala, Pogbu, Matu, Andera či Rashforda až po Lukakua. Samotný portugalský kouč, což si asi málokdo vybaví, vyhrál v Seville první kontinentální trofej, a to když vedl Porto ve finále Poháru UEFA proti Celticu.

Vincenzo Montella oproti Mourinhovi žádné problémy při skládání sestavy řešit nemusí, počítat může i s uzdraveným Éverem Banegou. Jen Corchia a Correa mají menší šrámy, ale měli by být připraveni. Oba kluby se setkávají v evropských pohárech vůbec poprvé.

Výkop je v čase 20:45, dres arbitra oblékne Francouz Clément Turpin.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace