Preview: Španělsko - Albánie

Fanoušci Španělska (© as.com)

Španělsko se po kontroverzi kolem Gerarda Piquého musí znovu plně soustředit jen na fotbal a splnit povinnost v podobě kvalifikačního vítězství nad Albánií.

Obránce Barcelony byl hlavním tématem posledních dnů, když nabídl svou rezignaci na reprezentační dres kvůli podpoře samostatného Katalánska. Někteří fanoušci ho proto na trénincích národního týmu vypískali a počastovali nadávkami.

Piqué nebude chybět v základní sestavě, na jejímž hrotu by se měl představit Aritz Aduriz, neboť Álvaro Morata není stejně jako Dani Carvajal, Busquets či Andrés Iniesta k dispozici. Španělsko ještě pod vedením Julena Lopeteguiho neprohrálo a očekává se, že k bilanci devíti výher a tří remíz přidá další triumf, který bymu prakticky zajistil postup do Ruska.

Albánie sice udělala v posledních letech výrazný pokrok, 66. reprezentace žebříčku FIFA by ale měla být pro La Roju poměrně snadným soustem. Zvláště když nemůže počítat s vykartovanými Roshim, Kukelim a Mavrajem.

Utkání začíná vna stadionu Rico Pérez v Alicante ve 20:45, rozhodčím bude Aleksei Eskov z Ruska.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace