Preview: Španělsko - Argentina

Wanda Metropolitano (© marca.es)

Španělský národní tým se poprvé představí na stadionu Wanda Metropolitano. Na mezinárodní křest moderního stánku si pozval soupeře z nejzvučnějších - Argentinu.

Oba celky pojaly přípravu na mundial vážně a zodpovědně, což potvrzují nároční soupeři, s nimiž se střetly. Španělsko jde do utkání posíleno remízou z půdy německých mistrů světa, Argentina triumfovala proti Itálii, přestože hrála bez Lionela Messiho.

Argentincův stav stále není stoprocentní, a přestože panovalo přesvědčení, že dnes nastoupí, dopolední zprávy vnášejí do situace více otazníků. O Messiho startu se rozhodne až těsně před výkopem. Paredes, Kun Agüero a Ángel di María jsou mimo hru.

La Roja nemůže nasadit Busquetse, o jehož post v úvodní jedenáctce se uchází hned několik jmen. Sául má zdá se největší šanci zaujmout uvolněné místo. V útoku by měl dostat možnost Diego Costa. Lopetegui může vybírat z mnoha fotbalistů ve skvělé formě, Asensio či Odriozola by mohli být dalšími novinkami.

Atraktivních 90 minut se začne odpočítávat od 21:30, rozhodčím bude Angličan Anthony Taylor.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace