Preview: Španělsko - Maroko

Budou fanoušci slavit postup? (© as.com)

Na mistrovství světa se rozbíhá poslední kolo základních skupin, Španělsko hraje o vše proti Maroku.

Skupina je zamotaná a hned tři týmy mají reálnou možnost postoupit. Španělsko může jít dál z prvního místa, z druhého, ale při kombinaci určitých výsledků hrozí i možnost balení kufrů a předčasného návratu do vlasti. Ta se ale jeví nepravděpodobně. La Roja potřebuje s papírově slabším sokem uhrát alespoň remízový výsledek.

Lepší variantou je vítězství, a to pokud možno co nejvyšší. Pokud totiž Portugalsko dle předpokladů porazí Írán, bude boj o první místo skupiny, které znamená papírově slabší soupeře v play-off, záležet na počtu nastřílených branek. Výhodou pro Španělsko je, že Maroko je ve skupině bez bodu a hraje jen o čest.

Očekává se, že se do základní sestavy vrátí záložník Koke na úkor Lucase Vázqueze, další změny se jeví jako nepravděpodobné. Maroko naproti tomu může dát šanci některým fotbalistům, kteří dosud nehráli na turnaji důležitou roli.

Dějištěm střetnutí bude Kaliningrad, kde bude uveden míč do pohybu od osmé večerní hodiny. Na dodržování pravidel bude dbát arbitr Ravshan Irmatov z Uzbekistánu.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace