Preview: Spartak Moskva - Sevilla

Spartak Moskva versus Sevilla (© marca.es)

Jestliže si Sevilla stěžovala na příliš vysoké teploty během některých ligových mačů, pak dnes může být v tomto ohledu zcela v klidu, neboť ji čeká duel Ligy mistrů v Moskvě.

A to na moderním stánku Spartku, mistra ruské ligy a nepříjemného soupeře, který dokázal remizovat s Liverpoolem. Proti španělským celkům se ale Spartaku nedaří, dnes navíc postrádá poměrně dost hráčů, a sice Zobnina, Rebrova, Tigieva, Timofeeva, Zé Luíse a Ananidze.

Kompletní však není ani Sevilla, v jejíž nominaci není trojlístek Carriço, Pareja a N'Zonzi. Andalusané se navíc musejí oklepat z poslední ligové porážky na San Mamés, kde sice Athletic přehrávali, nicméně po brance Vesgy padli 0-1. Ve skupině E Ligy mistrů se ale zatím Seville daří, neboť má na kontě jako jediná čtyři body. Pokud by dokázala v Moskvě naplno zabodovat, položila by tím pevný základ postupu.

Zápas začíná v obvyklý čas 20:45, rozhodčím bude Ital Gianluca Rocchi.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace