Preview: Valencia - Chelsea

Unai Emery a Juan Manuel Mata, tentokrát jako soupeři (© as.com)

Mestalla hostí jednu z lahůdek dnešního programu Ligy mistrů, Valencia změří síly s Chelsea.

Zápas nabízí hned několik zajímavostí. Například otázku, jak dokáží Netopýři zareagovat poté, co v prvním utkání skupiny pouze remizovali na hřišti belgického Genku.

Dalším lákadlem je souboj Roberta Soldada a Fernanda Torrese. Valencijská devítka prokazuje reprezentační formu už dlouhé měsíce, zatímco Torres se během této doby v pořadníku španělských útočníků pořádně propadl. Forma El Niña ale v posledních zápasech prokazuje vzestupnou tendenci.

Zapomínat nesmíme ani na Juana Manuela Matu, jenž na konci přestupového období vyměnil Valencii za Chelsea, v jejímž dresu se mu daří od první minuty.

Oproti ligovému střetnutí v Seville se do základní jedenáctky Valencie vrátí pravý bek Miguel a křídelník Pablo Hernández, stejně tak již zmiňovaný Soldado. Jedinou vynucenou absencí kvůli zdravotním problémům je Mehmet Topal.

Chelsea do Španělska přicestuje bez Essiena a Sturridge, naopak Didier Drogba už bude čekat na lavičce poté, co se zotavil z brutální kolize s brankářem Norwiche, ke které došlo přesně před měsícem.

Výkop je ve 20:45, mužem v černém bude Ital Nicola Rizzoli.

Pravděpodobné sestavy:

Valencia: Diego Alves; Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Banega, Albelda, Pablo Hernández, Piatti; Jonas a Soldado.

Chelsea: Čech; Bosingwa, Ivanović, Terry, Ashley Cole; Mikel, Ramires, Raúl Meireles; Mata, Anelka a Torres.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace