Prodlouží Iniesta? Musím budoucnost zvážit, říká

Andrés Iniesta (© sport.es)

Andrés Iniesta má v Barceloně smlouvu do léta 2018 a zdálo se jasné, že ji prodlouží. Nyní ale reprezentační záložník mluví s větší opatrností.

"Zatím jsem neprodloužil. Zažil jsem pocity, které jsem neznal, ale to je asi normální. Takový scénář bych si před třemi roky nedokázal představit. Řekněme, že teď musím budoucnost zvážit, což jsem dříve nedělal," prohlásil 33letý Iniesta pro El País. Ještě v červenci přitom uvedl, že by rád v Barceloně ukončil kariéru.

"Každý je rád, když si ho váží, oceňují ho a respektují. Já jsem tady vždy respekt a podporu všech cítil, o tom není pochyb. Ale také mi je jasné, že v tomto klubu není možné znevážit osoby, které by za Barcelonu položily život. To by se nemělo stávat, ale občas se může zdát, že k tomu došlo."

Andrés Iniesta působí v Barceloně od svých dvanácti let, v prvním týmu debutoval v sezóně 2002/2003 a celkově se s ním radoval z 30 získaných trofejí.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace