Quique Pina se pokusí vzkřísit Real Oviedo

Quique Pina (© marca.es)

Real Oviedo se v posledních deseti letech trápí a marně vyhlíží návrat do profesionálních soutěží. Nyní se ale možná celku z Asturie blýská na lepší časy.

Klub totiž přebírá prezident Granady Quique Pina. "Mým úkolem bude rozhodovat o sportovních záležitostech. V případě postupu do Segundy budu moci uplatnit opci a klub koupit. Přicházím do Ovieda, protože mě kontaktoval starosta, kterému na osudu klubu záleží. Podpora vedení města je důležitá, Real Oviedo má skvělé fanoušky, stadion s kapacitou 30 tisíc míst," prohlásil 43letý podnikatel.

Quique Pina získává ve ve španělském fotbale stále větší vliv. Kromě prezidentování Granady se v uplynulé sezóně podílel na stavbě týmu Tenerife, je sportovním ředitelem Cádizu a agentem všech fotbalistů italského Udinese, sesterského celku Granady.

Právě s Granadou dokázal postoupit ze Segundy B do Primery, něco podobného by rád dokázal nejen s Cádizem, ale nově také s Realem Oviedo. Povede se mu to?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace