Real Madrid doma zaváhal i v Lize mistrů, s Tottenhamem jen remizoval

Šance, v níž Benzemu vychytal Lloris (© marca.es)

Atraktivní duel základní skupiny Ligy mistrů mezi Realem Madrid a Tottenhamem vítěze nenašel, oba celky se na Bernabéu rozešly po výsledku 1-1 smírně.

Real Madrid začal aktivně a už po čtyřech minutách mu chyběly ke gólu centimetry, hlavička Cristiana Ronalda skončila na tyči a Benzema poslal dorážkou balón těsně vedle. Tottenham se osmělil po čtvrthodině, Kaneovu hlavičku vyškrábl Keylor Navas. Hosté se přesto překvapivého vedení dočkali, když si Varane srazil do vlastní branky centrovaný míč. A zatímco penaltový zákrok Casemira na Llorenteho zůstal nepotrestaný, sražení Kroose Aurierem už pokutový kop znamenalo. Cristiano Ronaldo proměnil a určil poločasový stav na 1-1.

V úvodu druhého dějství předváděl Real Madrid skvělý fotbal, jehož jedinou chybou byla špatná koncovka. Hlavičku Benzemy neskutečně vykopl Lloris, brankář Tottenhamu vytáhl i tvrdou ránu Cristiana Ronalda. Portugalec to zkoušel znovu, po úchvatném sólu ale opět ztroskotal na Llorisovi.

Okolo 70. minuty jakoby domácím došly síly a nebezpečný začal být Tottenham. Keylor Navas konečky prstů vychytal v gólovce Kanea, podobně dopadl Eriksen. Konečná remíza 1-1 se tak dá považovat za zasloužený výsledek, byť je pro příznivce Bílého baletu zklamáním.

Sestavy:

Real Madrid: Keylor Navas; Achraf, Sergio Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić; Isco (87. Lucas Vázquez), Benzema (76. Marco Asensio) a Cristiano Ronaldo. 

Tottenham: Lloris; Aurier, Alderweireld, Vertonghen, Sánchez; Dier, Winks, Sissoko (89. Heung-min), Llorente (80. Rose), Eriksen a Kane.

Branky: 43. Cristiano Ronaldo (pen.) - 28. Varane (vl.).

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace