Real Madrid je na pokraji vyřazení, domácí osmifinále proti Manchesteru City nezvládl

Záběr z utkání (© marca.es)

Do hodně těžké situace se dostal Real Madrid v Lize mistrů. V domácím prostředí totiž nezvládl úvodní osmifinálový zápas a prohrál s Manchesterem City 2-1.

Prvních dvacet minut bylo ve znamení vzájemného oťukávání, osmělil se až Gabriel Jesús, jehož šanci zlikvidoval dobrým zákrokem Courtois. Jediným nebezpečím ze strany Realu Madrid byla na dlouho hlavička Benzema, která rovněž ztroskotala na brankáři. V nastaveném čase první půli měli domácí štěstí, že neinkasovala po teči Sergia Ramose, Courtoise na čáře zastoupil Casemiro.

Také úvod druhého poločasu patřilo hostům, zejména hned třikrát zakončujícímu Mahrezovi. Real Madrid však udeřil v době, kdy nejvíce trpěl. Rodri chyboval, Vinícius uvolnil Isca a šikovný záložník podél Edersona poslal míč do sítě. Manchester City se nenechal vykolejit a mezi 78. a 83. minutou skóre otočil. Nejprve vyrovnal hlavičkou do protipohybu Courtoise Gabriel Jesús, poté Carvajal fauloval ve vápně a de Bruyne proměnil nařízenou penaltu. Dalším direktem pro Zidanův výběr byla červená karta pro Sergia Ramose, která znemožnila Bílému baletu závěrečný tlak.

Manchester City dobyl Bernabéu výsledkem 2-1 a má výrazně blíže do čtvrtfinále.

Sestavy:

Real Madrid: Courtois; Dani Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Mendy; Modrić (84. Lucas Vázquez), Casemiro, Valverde; Isco (84. Jović), Vinícius (75. Bale) a Benzema.

Manchester City: Ederson; Walker, Otamendi, Laporte (33. Fernandinho), Mendy; Gündoğan, Rodri, De Bruyne; Mahrez, B. Silva (73. Sterling) a Gabriel Jesús.

Branky: 60. Isco - 78. Gabriel Jesús, 83. De Bruyne (pen.).

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace