Real Madrid se neprobral ani ve Wembley, s Tottenhamem padl

Zklamaný Cristiano Ronaldo (© marca.es)

Černé období Realu Madrid nekončí. Ospalý ansámbl Bílého baletu nestačil na hladový Tottenham, jemuž ve Wembley podlehl jasně 1-3.

Zatímco v úvodu sezóny byla Liga mistrů balzámem na ligovými neúspěchy pošramocenou duši madridských, dvojzápas s Tottenhamem to změnil. Krize Zidaneho party se přenesla i do Evropy.

Tottenham udeřil jako první, když Dele Alli zakončil akci, která měla být zastavena kvůli offsidu. Nebyla, gól platil. Do té doby nevýrazný Real Madrid ožil a před brankou Llorise bylo rušno, Jenže Cristiano Ronaldo ani Benzema, každý ve dvou možnostech, domácího brankáře nepřekonali.

Druhý poločas už byl v režii Tottenhamu, jehož rychlost a přímočarost kontrastovaly s nemohoucností hostů. Dele Alli tečovanou střelou zvýšil na 2-0 a o deset minut později upravil skóre ještě Eriksen, jenž sám před Casillou nezaváhal. Branka Cristiana Ronalda ze závěru už nic nezměnila. Real Madrid zaslouženě prohrál a Zidane musí rychle najít řešení problémů, kterých má jeho tým více než dost.

Sestavy:

Tottenham: Lloris; Alderweireld (24. Sissoko), Sánchez, Vertonghen; Trippier, Eriksen, Winks (66. Dembélé), Dier, Davies; Kane (79. Llorente) a Dele Alli. 

Real Madrid: Kiko Casilla; Achraf, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo; Kroos, Casemiro, Modrić (81. Lucas), Isco (73. Mayoral), Benzema (73. Marco Asensio) a Cristiano Ronaldo. 

Branky: 27. a 56. Dele Alli, 65. Eriksen - 80. Cristiano Ronaldo.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace