Real Madrid za odchod Cristiana Ronalda draze zaplatí, myslí si Calderón

Ramón Calderón (© as.com)

Bývalý prezident Realu Madrid Ramón Calderón často kritizuje současné vedení klubu, znovu tak učinil po přestupu Cristiana Ronalda do Juventusu.

Calderón tvrdí, že to byl on, kdo příchod portugalské hvězdy před devíti roky domluvil, a jeho následovník Florentino Pérez, jenž stojí v čele Bílého baletu do dnes, uvažoval, že dohodu s Manchesterem United ve výši 96 milionů eur zruší, neboť považoval částku za přemrštěnou.

Nyní obdržel Real Madrid za 34letého Cristiana Ronalda od italského mistra 100 milionů eur, podle Calderóna šlo ale o chybný krok: "Je to neomluvitelná chyba, za kterou Real Madrid draze zaplatí. Mluví se o Mbappém nebo Neymarovi, ale ti jsou daleko za úrovní Cristiana Ronalda. Cristiano je číslo jedna, jeho odchod je velká rána, za kterou bude Florentino Pérez platit."

"Florentino mu sice nabízel vylepšenou smlouvu, ale Cristiano odmítl. Odešel kvůli emocím a pocitům. Real Madrid bude litovat, že přišel o svého historicky nejlepšího střelce. Dal bych Cristiana na stejnou úroveň jako Pelého, Cruyffa nebo Di Stéfana. Bylo pro mě příliš těžké Cristiana Ronalda do Realu Madrid přivést, aby se pak prodal jen za 100 milionů eur. Je to obrovská chyba."

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace