Real Madrid znovu zdolal PSG a je ve čtvrtfinále Ligy mistrů

Cristiano Ronaldo se prosadil hlavou (© marca.es)

Fotbalisté Realu Madrid zvládli vítězně i druhý osmifinálový zápas proti PSG. V Lize mistrů se tak radují ze zaslouženého postupu.

Zidane nechal pouze na lavičce Isca, Modriće i Kroose, místo nich dostali šanci Lucas, Kovačić a Asensio. Real Madrid dlouho bez problémů odolával útokům PSG a sám se ocitl ve dvou šancích. Hlavičku Sergia Ramose i nájezd Benzemy z úhlu však Areola zlikvidoval. Až na konci půle přišly chvíle domácích, v té nejzajímavější vychytal Mbappého Keylor Navas.

Nedlouho po začátku druhého poločasu se už skóre měnilo. Lucasův přesný centr uklidil do sítě hlavičkující Cristiano Ronaldo. Situaci Pařížanům ještě zhoršilo vyloučení Verrattiho po druhé žluté kartě za protesty. Asensio orazítkoval tyč, o několik chvil později přišlo překvapivé srovnání, po standardní situaci překonal Navase Cavani. Vedení mohl hostům vrátit Benzema, ale přečíslení dva na jednoho pokazil. Až tečovaná střela Casemira tak opět posadila Real Madrid do sedla. Lucas Vázquez jako další trefil brankovou konstrukci. Odevzdané PSG již nenašlo síly na zdramatizování střetnutí. 

Real Madrid po přesvědčivém výkonu zvítězil 2-1, v dvojzápase celkově 5-2 a raduje se z postupu mezi nejlepších osm celků Evropy.

Sestavy:

PSG: Areola; Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos, Yuri; Verratti, Motta, Rabiot, Di María, Cavani a Mbappé. 

Real Madrid: Keylor Navas; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Kovačić, Casemiro, Lucas Vázquez, Marco Asensio; Benzema a Cristiano Ronaldo.

Branky: 71. Cavani - 51. Cristiano Ronaldo, 80. Casemiro.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace