Real Sociedad odvolal Eusebia, končí i sportovní ředitel Loren

Eusebio Sacristán (© marca.es)

Vedení Realu Sociedad došla trpělivost a po domácí prohře s Getafe odvolalo trenéra Eusebia Sacristána. Na Anoetě končí i sportovní ředitel Loren.

Baskický celek o všem informoval dnes odpoledne na své oficiální webové stránce.

Třiapadesátiletý Eusebio nahradil na konci roku 2015 v roli kouče Davida Moyese, letos však nedokázalo mužstvo navázat na povedenou loňskou sezónu, kdy se z šestého místa v lize kvalifikovalo do Evropské ligy. Z ní však vypadlo už v prvním kole play-off s rakouským Salzburgem. A protože v domácí soutěži okupuje po 29 kolech až patnáctý post, přišla razantní změna. Ta se kromě Eusebia dotkla i Lorena, sportovní ředitel klubu nabídl svou rezignaci a po dohodě obou stran došlo k předčasnému rozvázání smlouvy, která měla platnost do roku 2019. Loren opouští roli sportovního ředitele po devíti letech.

Novým lodivodem byl do konce ročníku 2017/2018 jmenován dosavadní trenér rezervy Imanol Alguacil. Realu Sociedad B se pod taktovkou 46letého Alguacila dařilo, ve své skupině třetí ligy je na třetí příčce, která zaručuje účast ve vyřazovací části o postup do Segundy.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace