Recio: Musíme byť jednotní

Recio bol po včerajšom zápase veľmi sklamaný (© as.com)

Katastrofálny vstup do sezóny prežíva Málaga, včerajšia vysoká prehra na Mestalle nenechala chladným ani kapitána mužstva. Recio ale pevne stojí za trénerom a o jeho odvolaní nechce počuť.

Ak nie v priebehu minulého týždňa, tak po včerajšku sa už definitívne začína kývať stolička pod trénerom Málagy. Päť zápasov, päť prehier a skóre 1:11, to je zatiaľ bilancia Míchela v tejto sezóne Primera División, ktorý v marci nahradil na lavičke Málagy odvolaného Marcela Romera. Napriek tomu sa ho zastáva kapitán Recio. Rodák z Málagy hráva doma a tak mu pochopiteľne klubové výsledky nie sú ľahostajné: "V závere minulej sezóny nás Míchel vytiahol z problémov, odviedol kus kvalitnej roboty. Potom to tu začalo byť ako v cirkuse, čo nikomu neprospelo. V lete niektorí hráči prišli, iní odišli. Stalo sa pár chýb, ktoré musíme napraviť my hráči, my sme na ihrisku, nie tréner. Musíme bojovať do posledného kola, vieme, že to bude ťažký rok, ale prepustiť teraz trénera, to by bola veľká chyba..."

"Včera sa po druhom góle Valencie skončil takmer každý ich útok ďaľším gólom, neviem čo by som k tomu ešte povedal. Naši fanúšikovia si nezaslúžili takýto štart do sezóny, ale cez víkend máme ďaľší zápas a musíme bojovať. Chceme vyhrať, dať do toho sto percent, bojovať do poslednej kvapky potu. Musíme byť proste všetci jednotní," dodal 26-ročný záložník.

V sobotu o 18:30 hod. hostí Málaga na La Rosalede Athletic, získa prvé body v tejto sezóne?

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace