Reinier je dalším mladým Brazilcem, kterého získal Real Madrid

Reinier Jesus (© marca.es)

Real Madrid oficiálně potvrdil příchod Reiniera Jesuse.

Přestup teprve 18letého záložníka z Flamenga byl dohodnut už několik týdnů, s oznámením se čekalo, až samotný fotbalista dosáhne plnoletosti.

Real Madrid za jeho služby zaplatil 30 milionů eur, Reinier se španělským klubem podepsal dlouhodobý kontrakt do léta 2026.

Reinier je považován za jeden z nejslibnějších talentů Brazílie, v Evropě o něj měla zájem řada velkoklubů, mezi nimiž nechyběla Barcelona, Manchester City, Liverpool či PSG. Mladý ofenzivní záložník vyniká zejména herním přehledem, pohyblivostí a technikou.

Reinier se připojí k Realu Madrid nejpozději 9. února, a přestože bude trénovat s prvním týmem, zapsán bude na soupisku třetiligové rezervy, ve které bude sbírat zkušenosti. Real Madrid tak pokračuje se sázkou na mladé Jihoameričany, v předchozích letech přivedl Reinierovi krajany Viníciuse a Rodryga, kteří se usadili v kádru Zinédina Zidana.

Chceš mít novinky o Realu Madrid z první ruky? Navštiv ráj fanoušků na BilyBalet.cz.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace