Rozhodčího po Supercopě kritizovaly Atlético i Barcelona

Gerard Piqué (© marca.es)

Barcelona vyhrála Supercopu, když přetlačila Atlético po výsledcích 1-1 z Madridu a 0-0 v odvetě na Camp Nou díky brance Neymara ze hřiště soupeře.

Tata Martino se tak dočkal velmi rychle první trofeje poté, co před několika týdny přebral Barcelonu po nemocném Titu Vilanovovi. Argentinský lodivod si triumf pochvaloval: "Hodně se mi ulevilo, protože je úplně jiný pocit bojovat o první titul vítězně, než odejít jako poražený. Jsem šťastný, ale je to důsledek loňské sezóny. Tato trofej patří hráčům a Titovi."

Atlético sice odešlo v celkovém součtu poraženo, přesto mohl být jeho kouč Diego Simeone spokojený, neboť Los Colchoneros byli favoritovi vyrovnaným sokem: "Byl to takový zápas, jaký jsme si představovali. Oni jsou nejlepší na světě, ale my nadále rosteme díky odvaze a hrdosti. Dobré výkony ze Supercopy nám nic nezaručí, ale růst je evidentní."

Zatímco oba trenéři byli smířliví s nepřesným rozhodčím Fernándezem Borbalánem, hráči jej neváhali zkritizovat. Záložník Atlética Gabi prohlásil: "My jsme mluvili o tom, že Busquets měl být vyloučený, ale nepomohlo nám to. Oni mluvili a mluvili o rozhodčích a pomohlo jim to. Hodně jsme se snažili, ale kvůli rozhodnutím arbitra odcházíme se smíšenými pocity."

"Pořád je od nás požadována atraktivní hra, ale jak ji máme praktivovat, když nám to není dovoleno? Nechápeme metr rozhodčích. Sudí nám sice vše vysvětlí, ale jsou to prázdná slova, protože pak nevíme, za co se se dává karta a za co ne. Je nevysvětlitelné, že jsme 14krát za poločas faulováni a výsledkem je jediná žlutá karta," zlobil se Gerard Piqué.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace