Rubén Castro má dveře v Betisu otevřené

Rubén Castro (© marca.es)

Rubén Castro odešel před sezónou na půlroční hostování do čínské ligy. A protože v dresu týmu Guizhou Zhicheng předvádí dobré výkony, nemá nouzi o nabídky.

Devět zápasů, šest gólů, to je bilance zkušeného útočníka v exotické destinaci, díky niž se vyrojili noví zájemci o jeho služby nejen z Číny, ale i z Kataru. V zelenobílé části Sevilly ale věří, že se nejlepší střelec klubové historie vrátí.

"Pokud Rubén Castro nepřijme žádnou z nabídek a rozhodne se vrátit, bude vítaný. Představuje vše, čím Betis je, a fanoušci ho zbožňují. Pokud bude mít znovu radost ze střílení branek za Betis, moje radost bude o to větší," prohlásil sportovní viceprezident Andalusanů Lorenzo Serra Ferrer.

Šestatřicetiletý Rubén Castro je ikonou Betisu a motivaci k návratu bezpochyby má. Kromě koruny krále střelců napříč všemi soutěžemi by se totiž mohl stát i nejúspěšnějším kanonýrem Verdiblancos v Primera División. Tato čest prozatím patří Poli Rincónovi se 78 zásahy v La Lize.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace