S Cristianem se vrátily i góly, Real Madrid porazil APOEL 3-0

Sergio Ramos se trefil nůžkami (© marca.es)

Real Madrid potvrdil roli favorita a obhajobu Ligy mistrů začal očekávaným vítězstvím proti APOELu. Dvěma góly se na výsledku 3-0 podílel Cristiano Ronaldo, jedním Sergio Ramos.

Trvalo jen dvanáct minut, než Cristiano Ronaldo splnil to, co se od něj očekávalo. Isco se zbavil obránce, přihrál Baleovi, jehož přesný přízemní centr přetavil na zadní tyči v gól právě muž s číslem 7. Domácí vedení uspokojilo a s výjimkou možností Balea a znovu Cristiana Ronalda se poločas dohrál v klidném tempu.

Do druhého dějství vstoupili Blancos aktivněji a s větší chutí, což vyústilo v Ronaldovo břevno. Cristiano se druhé branky večera dočkal o chvíli později, když proměnil chybně nařízený pokutový kop za hru rukou, když balón ale trefil obránce do ramene. Definitivní podobu dal výsledku Sergio Ramos, jenž poslal balón za záda brankáře nůžkami.

Další šance už gólem neskončily, jen ta Mayorala ze samotného závěru, ale podle sporného verdiktu rozhodčích jí předcházel offside Cristiana Ronalda. Real Madrid splnil povinnost a porazil APOEL po průměrném výkonu 3-0.

Sestavy:

Real Madrid: Keylor Navas; Carvajal, Nacho, Ramos, Marcelo; Modrić, Casemiro, Kovačić (25. Kroos); Isco (72. Ceballos), Bale (82. Mayoral) a Cristiano Ronaldo. 

APOEL: Waterman; Vouros, Rueda, Carlão, Roberto Lago; Sallai (60. Farías), Morais, Vinicius, Aloneftis; De Camargo (83. Poté) a Ebecilio (73. Zahid). 

Branky: 12. a 51. (pen.) Cristiano Ronaldo, 61. Sergio Ramos.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace