Salah hlavním letním cílem Barcelony?

Mohamed Salah Goadnews.com

Pravé křídlo Liverpoolu, Egypťan Mohamed Salah, by podle trenéra Xaviho mohl být jednou z nejvhodnějších posil Barcelony na letním přestupovém trhu. S končící smlouvou je navíc jedním z hráčů, který by klub mohl posílit bez toho, aniž by Barca ještě více finančně krvácela.

I přes velké posilování v zimním přestupovém okně se Barcelona nikdy netajila s tím, že opravdová posila do ofenzívy teprve přijde. V kuloárech se pochopitelně od samého počátku hovořilo o tom, že snem Barcelony je Erling Haaland. Fanoušky ale zchladil jednoznačný pohled Haalanda na věc, útočník chce pouze do Realu Madrid. Zamítavě se na celou záležitost v poslední době dívá také Joan Laporta, prezident Barcelony, který tvrdí, že by klub podobné přestupy neměl zvažovat ani v lepší ekonomické situaci než v jaké se nyní nachází.

Barcelona ale pochopitelně nechce sedět v koutě a čekat, zda se norský útočník konečně rozhodne a na některého ze zájemců ukáže. Vedení klubu se proto soustředí na Mohameda Salaha a věří, že by egyptský reprezentant do týmu mohl dobře zapadnout a vhodně doplnit ofenzivní sílu.

Podle fotbalových expertů hodnota devětadvacetiletého hráče dosahuje 100 milionů eur, ale s ohledem na jeho končící smlouvu nemůže aktuálně Liverpool požadovat více než 60-70 milionů eur. Zájem ze strany Salaha existuje také, zbývá jen přesvědčit Reds, aby svůj klenot pustili. Liverpool bude až do poslední chvíle doufat, že Salah podepíše novou smlouvu, ale zatím se k tomu pravé křídlo nemá a čas hraje proti Liverpoolu.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace