Sám voják v poli. Córdobu přijel do Ovieda podpořit jediný fanoušek

Jediný fanoušek Córdoby na stadionu Ovieda (© marca.es)

Córdobě se v Segundě nedaří a už ani zázrak ji zřejmě nepomůže k záchraně, přesto se najdou fanoušci, kteří neváhají cestovat i na ty nejvzdálenější venkovní zápasy.

Přesněji řečeno jeden fanoušek. Javier Jiménez byl ve víkendovém mači na stadionu Ovieda jediným příznivcem v hostujícím sektoru, což zaujalo španělská média i samotný klub. Obě města totiž dělí 750 kilometrů.

"Nelze najít lepší obrázek, který by vyjádřil nekonečnou vášeň pro tento klub a jeho barvy. Díky příznivcům, jako jsi ty, to všechno má cenu. Díky, Javiere," uvedla Córdoba na sociálních sítích.

Samotný fanoušek poprask, který kolem jeho osoby vznikl, zlehčoval: "Jsem překvapený. Přece jsem neudělal nic výjimečného, ne? Nejsem první ani poslední, který něco podobného udělal. Nesnažím se proslavit nebo něco takového, dělám jen to, co dělám pro barvy, které miluji, už mnoho let."

Utkání skončilo výsledkem 3-3, přesto Andalusané ztrácejí na záchranu propastných 12 bodů.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace