Šestimilionové lákadlo. Real Sociedad se obává odchodu Héctora Morena

Hétor Moreno v dresu Mexika (© marca.es)

Mexiko na mistrovství světa překvapilo vítězstvím nad Německem, na kterém se spolehlivým výkonem podílel Héctor Moreno. Začíná se proto spekulovat o možném odchodu zkušeného stopera z Realu Sociedad.

Vedení Errealy jej přivedlo v lednu jako náhradu za Íñiga Martíneze, jehož zlákala nabídka konkurenčního Athleticu, z AS Řím za 6 milionů eur. A stejná částka byla na žádost samotného fotbalisty určena jako výkupní klauzule.

Baskové se nyní obávají, že mundial vyvolá zájem o 30letého beka, jehož cenovka je v době poblázněného přestupového trhu doslova směsná.

"Nepřikládám výši výkupní klauzuli důležitost. Nepřišel jsem do Realu Sociedad s myšlenkami na odchod. To je to důležité, mé uvažování. Myslím na to, že zde s mojí ženou a dcerou strávíme tři roky. Pokud tomu tak bude, bude to znamenat, že jdou věci s Realem Sociedad i Mexikem správným směrem," prohlásil Héctor Moreno, jenž se Realu Sociedad upsal do roku 2021.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace