Sevilla díky hattricku Ben Yeddera zdolala Maribor

Ben Yedder vstřelil hattrick (© marca.es)

Sevilla potvrdila papírové předpoklady a ve druhém vystoupení v Lize mistrů porazila NK Maribor hladce 3-0, a to zejména zásluhou útočníka Ben Yeddera, autora všech tří branek.

Zdá se, že v Seville i přes porážku s Atléticem vše klape, jak má. Mužstvo se drží v horních patrech ligové tabulky a vévodí své skupině milionářské soutěže. Jenže realita je jiná, ani dnes to nebyl od Andalusanů stoprocentně přesvědčivý výkon.

S Berizzem měly přijít výsledky i líbivá hra, zatím se dostavuje jen to první. Také dnes Sevilla až příliš spoléhala na to, že utkání rozhodne individuální umění některého z útočných fotbalistů. Tentokrát to byl Correa, jenž vymyslel se skvělou akcí podepsal pod první gól zakončujícího Ben Yeddera. Stejný hráč přidal ještě do pauzy druhý zásah. A protože útočné výpady Mariboru uvadaly, měli domácí utkání pod kontrolou.

Ve druhém poločase se mohli vrhnout do útoku a nadělit slabšímu soupeři více branek, zvolili ale skromnější variantu, a sice šetřit síly na Málagu a další střetnutí. I tak zakončil Ben Yedder proměněnou penaltou svůj hattrick. Sevilla splnila úkol, ale na pochvalu to stále není.

Sestavy:

Sevilla: Sergio Rico; Corchia, Pareja, Lenglet, Escudero; Banega (86. Pizarro), N'Zonzi, Fran Vázquez (79. Sarabia); Correa, Nolito (67. Jesús Navas) a Ben Yedder. 

NK Maribor: Handanović; Milec, Rajčević, Billong, Viler; Kabha (74. Hotić), Vrhovec; Pihler, Ahmedi, Bohar (71. Kramarić) a Tavares (88. Mešanović). 

Branky: 27., 38. a 83. Ben Yedder.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace