Sevilla nabízí lístky na pohárové utkání za lidových 9.999 euro

Fotbaloví fanoušci si jistě zvykli na vše, i na to, že lístky na pohárová utkání zpravidla bývají o hodně dražší, než v případě běžných ligových zápasů. Že ale bude lístek na tribunu v hodnotě slušného ojetého auta by nikdo nečekal.

Fotbalový klub Sevilla nabídl pro pohárové utkání Evropské ligy svému soupeři z West Hamu přibližně tři tisíce lístků, po kterých se mezi fanoušky anglického klubu pochopitelně jen zaprášilo. Velké množství z nich proto poletí do Sevilly s tím, že by se jim mohlo podařit zakoupit lístek na místě nebo třeba v některém z předprodejů.

To se ale přepočítali. FC Sevilla přišla s neobvyklou taktikou, řekněme diskriminační, když místa za oběma brankami na stadionu v předprodeji nabízí za lidovou cenu 9.999 euro, v přepočtu více než čtvrt milionu korun. Tato cena pochopitelně ale neplatí pro permanentkáře domácího klubu, kteří lístky dostanou za cenu běžnou pro pohárové utkání.

Podle vyjádření sevillského vedení je snahou odradit fanoušky West Hamu v tom, aby přijeli do Sevilly a zakoupili si lístek na místo v blízkosti domácích příznivců, kteří budou okupovat právě sektory za oběma brankami. Taktika, na kterou vsadili, je ale velice kontroverzní a v odvetě se budou moci španělští fans těšit na velice přátelskou atmosféru.

 

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace