Sevilla si moskevským debaklem zkomplikovala situaci v Lize mistrů

Sevillisty balón neposlouchal (© marca.es)

Sevilla prohrála v rámci Ligy mistrů na půdě Spartaku Moskva vysoko 1-5, což pro Andalusany znamená, že se v tabulce skupiny E propadli na třetí pozici, která zaručuje jen přesun do Evropské ligy.

Šance Sevilly na dobrý výsledek i tentokrát stejně jako o víkendu na San Mamés zmařil nedůraz v obou vápnech. Výsledek klame, neboť hodinu předváděl zástupce La Ligy velmi dobrý fotbal, až v poslední půlhodině se vše sesypalo jak domeček z karet.

Spartak šel rychle do vedení zásluhou Promese, kterého nedůrazně pokryl Kjær. Dánský stoper svou chybu napravil na opačné straně, když vyrovnal po rohovém kopu. Poločasovou přestávku orámovaly dvě skvělé příležitosti hostů. Precizní kop Krohna-Dehliho skvěle vytáhl Selikhov, brankář Spartaku vychytal stejného fotbalistu i po změně stran, ale míč se dostal k Ben Yedderovi, jenž ale místo poloprázdné branky nastřelil na čáře stojícího obránce. To se ukázalo jako zlomový moment.

Udeřilo totiž na druhém konci hřiště, a to během patnácti minut hned třikrát. Sergio Rico jen sledoval, jak jej postupně překonávají Melgarejo, Glushakov a Luiz Adriano. Zdecimovaná Sevilla ještě inkasovala potupný pátý gól od Promese. Debakl 1-5 znamená velkou nepříjemnost v boji o postup do play-off.

Sestavy:

Spartak Moskva: Selikhov; Eshchenko, Tasci, Dzhikiya, Kombarov; Fernando, Glushakov, Samedov (25. Melgarejo), Popov (57. Pašalić), Promes a Luiz Adriano.

Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Kjær, Lenglet, Escudero; Banega, Pizarro, Krohn-Dehli (68. Fran Vázquez); Nolito (76. Jesús Navas), Sarabia a Ben Yedder (82. Muriel).

Branky: 18. a 90. Promes, 58. Melgarejo, 67. Glushakov, 74. Luiz Adriano - 30. Kjær.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace