Sevilla smazala tříbrankové manko a s Liverpoolem remizovala

Ben Yedder střílí gól z penalty (© marca.es)

Elektrizující večer prožili fanoušci v Seville, jejíž fotbalisté dokázali smazat třígólový náskok Liverpoolu a s anglickým soupeřem remizovat 3-3.

To pro Andalusany znamená, že mají vše ve vlastních rukách. Pokud v posledním kole základních skupin Ligy mistrů vyhrají v Mariboru, který již nemá naději na postup, posunou se do vyřazovací části.

První půlhodina byla pro domácí jako ze zlého snu. Už ve druhé minutě se po rohovém kopu prosadil Firmino, aby se o dvacet minut později opakoval stejný scénář s výjimkou zakončovatele, jímž byl tentokrát Mané. A když Firmino zvýšil již na 3-0 pro Reds, zdálo se, že je dobojováno.

Jenže Sevillu vrátil do hry krátce po změně stran Ben Yedder a stejný fotbalista proměněným pokutovým kopem vsítil kontaktní gól. Liverpool měl několik brejků, kterými mohl soka dorazit, ale v koncovce selhal. A tak přišel v nastaveném čase trest. Míč po rohu propadl k Pizarrovi, jenž dokonal senzační zmrtvýchvstání Sevilly. Na Pizjuánu se body po skvělém zápase a výsledku 3-3 dělily.

Sestavy:

Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Geis, Lenglet, Escudero; N'Zonzi (46. Fran Vázquez), Banega, Pizarro, Sarabia, Ben Yedder (81. Correa) a Nolito (73. Muriel).

Liverpool: Karius; Gomez, Lovren, Klavan, A. Moreno (63. Milner); Wijnaldum, Henderson, Coutinho (63. Can); Salah (87. Oxlade-Chamberlain), Firmino a Mané. 

Branky: 51. a 60. Ben Yedder (druhá z pen.), 93. Pizarro - 2. a 30. Firmino, 22. Mané.

Související články

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace