Sevilla v Liverpoolu trpěla, ale získala bod

Ben Yedder otevřel skóre (© marca.es)

Sevilla v prvním utkání základní skupiny Ligy mistrů získala bod na půdě Liverpoolu, kde remizovala 2-2, přestože domácí byli lepším a nebezpečnějším týmem.

Bod z Anfield Road, jednoho z nejtěžších míst Evropy, kde bojovat o úspěch, je bezpochyby pozitivní, nicméně současná Sevilla stále připomíná píseň, které ještě chybí text. Hráči znají melodii, ale nedokáží do ní přidat slova. Zajímavý projekt Andalusanů je tak teprve v půli cesty.

Ben Yedder poslal Berizzovu partu rychle do vedení, jenže pak se na branku Sergia Rica začal valit jeden útok za druhým. Mané, Firmino a Salah byli bolehlavem hostující obrany. Ještě do poločasu stihli Reds skóre otočit, trefili se Firmino a Salah. Brazilský útočník poté neproměnil pokutový kop a dělovku Alberta Morena zneškodnil Rico.

Podobný obraz hry pokračoval i po změně stran. Jako blesk z čistého nebe přišlo v 73. minutě vyrovnání Correy z druhé střely Sevilly na branku v zápase... Výsledek 2-2 už zůstal jako konečný, nic na tom nezměnila ani červená karta pro Josepha Gomeze.

Sestavy:

Liverpool: Karius; Gomez, Matip, Lovren, Alberto Moreno; Can (76. Coutinho), Henderson, Wijnaldum; Salah (89. Oxlade-Chamberlain), Firmino a Mané (83. Sturridge). 

Sevilla: Sergio Rico; Mercado, Kjær, Pareja, Escudero; N'Zonzi, Banega, Pizarro (45. Sarabia); Jesús Navas (83. Corchia), Ben Yedder (69. Muriel) a Correa. 

Branky: 21. Firmino, 37. Salah - 5. Ben Yedder, 73. Correa.

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace