Sezóna 2017/2018 očami fanúšika - FC Barcelona

FC Barcelona (© fcbarcelona.com)

Dlhá letná prestávka medzi sezónami je pomaly na konci a už tento víkend je na programe prvé kolo Primera División, aj preto dnes uzatvárame našu rubriku sezóna očami fanúšika. Ako zhodnotil výkony Blaugranas víťaz minuloročnej Ligy Fantástica BarcaGang?

Ako by si zhodnotil sezónu 2017/2018, v ktorej Barcelona získala majstrovský titul?

BarcaGang : "Možná si to někdo neuvědomuje, ale ta sezona byla krom jednoho zápasu výsledkově perfektní. V Lize a Copa del Rey to byla totální dominance, prohrál se jen jeden bláznivej zápas v kterým o nic nešlo. Sezona byla skvělá, jedinej a vlastně zásadní fail byl nepochopitelný zkrat v Římě plus možná některé nudné výkony. Messi opět geniální."

Ktorý hráč Ťa svojimi výkonmi najviac zaujal a ktorý naopak sklamal?

BarcaGang : "Určitě Coutinho, přišel v zimě, nemohl hrát LM, hrál často post, který nehraje a i přesto byl skvělej, hru Barcelony oživil a především dokázal být přímočarý a překvapivý. Konečně někdo, kdo střílí zpoza vápna. Snad ho to neodnaučej, Raketa by mohl povídat. Zklamání? Krom lorda Gomése, který se nedokázal otřepat z valencijských mindráků, asi back up Digne. Ten kluk neměl v Barceloně co hledat, obrana fajn, ale směrem dopředu byl jalovej. Semedo to stejné, v útočné fázi měl strach něco vyzkoušet. Prakticky vše se hrálo přes Albu."

V ktorom zápase sa Ti najviac pozdával výkon mužstva a v ktorom to naopak podľa Teba bola katastrofa?

BarcaGang : "Asi finále Copa del Rey se Sevillou, to byla demolice. Zapomenout bych neměl na El Clásico na San Bernabéu. Je vždycky fajn vyklepnout kluky z královského klubu. A katastrofa? Jak pro koho, takovej papež František musel po zápase v Říme pořádat v Sixtínské kapli afterparty, protože počet věřících na godometru lítal ze strany na stranu."

V každej sezóne La Ligy padá veľa pekných gólov, aký gól Barcelony sa Ti v sezóne 2017/2018 páčil najviac?

BarcaGang : "Technická extratřída. Luisito vs Real Sociedad." 

Viaceré tímy svojimi výkonmi a výsledkami prekvapili. Ktorý tím prekvapil najviac Teba?

BarcaGang : "Asi jako každého Betis. Ten otevřenej, útočnej fotbal vytvářel nejednomu sázkaři overů úsměv na tváři. Líbila se mi závěrečná jízda Levante. Dají si La Ligu ve stylu Leicester City, ze sestupu na titul? Kolik je kurz?"

A ktorý tím Ťa naopak najviac sklamal?

BarcaGang : "Bilbao, tak velkej sešup jsem nepochopil."

Čo si sľubuješ od nasledujúcej sezóny, ktorá sa začína už tento víkend?

BarcaGang : "Titul v Lize Mistrů. Máme totiž konečně po letech i silnou lavičku a chyběl nám někdo jako Couts, přimočarej kluk se skvělou střelou. Dembélé skončí s posedáváním v McDonaldu a tuhle sezonu bude top, dost mu věřím. Pokud Semedo bude mít útočné choutky jako v zápase Super Cupu, tak bych byl též happy. A skvělý přestupák nám nabídně konečně variabilitu a překvapení. Malcolm, Arthur a bijec Vidal budou do rotace skvělí. Jediná negativní věc, která mě budí ze sna je Luis Suárez. Myslím, že tuhle sezonu zbenzemovatí."

Ďakujem užívateľovi BarcaGang za jeho čas a odpovede...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace