Sezóna 2017/2018 očami fanúšika - Valencia

Valencia (© valenciacf.com)

Deviaty diel rubriky sezóna očami fanúšika Vám prinášame už dnes. Na štvrtom mieste Primera División, ktoré automaticky zaručuje účasť v Lige Majstrov, sa umiestnila Valencia. Ako videl sezónu tohto klubu užívateľ aimar21?

Ako by si zhodnotil sezónu 2017/2018, v ktorej si Valencia vybojovala účasť v budúcoročnej Lige Majstrov?

aimar21 : "Pozitivně. Po několika horších letech začal tým zase šlapat, a to jak na hřišti, tak ve vedení. Pročistění a vhodné doplnění kádru nesmírně pomohlo, Marcelino dal hře řád a na Valencii se tak v uplynulé sezóně koukalo velmi příjemně." 

Ktorý hráč Ťa svojimi výkonmi najviac zaujal a ktorý naopak sklamal?

aimar21 : "Pomyslnou cenu pro nejlepšího hráče bych rozdělil mezi Rodriga a Kondogbiu, kteří byli skutečně rozdílovými hráči. Velmi dobře hráli i Parejo, Zaza či Guedes, velký výkonnostní posun předvedl Santi Mina, svoje si odehráli i Gaya, Garay a Paulista. Vlastně prakticky všichni hráči si zaslouží pochvalu. Zklamání tedy logicky moc nenastalo. Mizerně hrál Montoya, ale to lze jen těžko nazvat zklamáním, spíše se jednalo o potvrzení předpokladů. Možná jsem čekal více od některých hostujících hráčů, jako zklamání bych tedy označil výkony Andrease Pereiry."

V ktorom zápase sa Ti najviac pozdával výkon mužstva a v ktorom to naopak podľa Teba bola katastrofa?

aimar21 : "Nejvíce se mi líbila demolice Sevilly (tak jako se musela líbit všem slušným lidem), pro nezaujatého diváka by nejlepším zápasem byla pravděpodobně přestřelka 3:6 na Betisu. Nejhorší výkon předvedlo mužstvo nejspíše v domácí prohře proti Getafe, naštěstí už v té době o tolik nešlo."

V každej sezóne La Ligy padá veľa pekných gólov, aký gól Valencie sa Ti v sezóne 2017/2018 páčil najviac?

aimar21 : "Ze symbolického hlediska mi udělala největší radost branka Solera proti Realu. Pěkná kombinace tří odchovanců, která vyústí v gól na Bernabeu? Ano prosím, to si dám líbit. Objektivně ale byla nejhezčí trefou Guedesova šibenice proti Betisu."

Viaceré tímy svojimi výkonmi a výsledkami prekvapili. Ktorý tím prekvapil najviac Teba?

aimar21 : "Vzestup Betisu jsem do jisté míry čekal, posílili opravdu dobře. Překvapením pro mě byly tedy spíše výkony a výsledky všech tří nováčků, byť v případě Levante přišly až v závěrečné fázi sezóny. Ale v o to větším stylu."

A ktorý tím Ťa naopak najviac sklamal?

aimar21 : "Nabízela by se sestupová trojka, která skutečně dobře nehrála. Jenže u Malagy to bylo nepříliš překvapivé završení trendu posledních let a Depor sice nehrál dobře, ale měl i kopec smůly. Pokud bych měl hodnotit nejen na základě výsledků, ale i předváděné hry, označil bych jako zklamání trojici týmů s názvem začínajícím na písmeno P: Palmy, Athletic a Atletico."

Čo si sľubuješ od nasledujúcej sezóny, v ktorej sa Los Che určite pokúsia zopakovať pozitívne výkony a výsledky?

aimar21 : "Stabilizaci získaných pozic. Uvidíme, jak bude vypadat mužstvo na konci přestupového období a jak se na něm projeví větší zátěž pohárových zápasů, přesto nelze stanovovat nižší cíle než obhajobu místa v nejlepší čtyřce. V Lize mistrů nemám přehnané naděje, o to více se ale zápasy v ní těším."

Ďakujem aimarovi21 za jeho čas a odpovede...

Zápasy

Odehrané Nadcházející

Žádné zápasy nebyly zatím odehrány

Žádné zápasy

Plkátko

Pro psaní příspěvků musíte být přihlášen(a)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace